Tilfredse løbere og kunder

“Jeg har døjet med en skade i lysken siden april mdr i år, har prøvet forskellige behandlinger som, zoneterapi og akupunktur m.m. I kortere perioder har jeg slet ikke kunnet løbe pga. skaden, jeg har “skåne trænet” i en periode og har så forsøgt, at træne lidt mere intensivt, men har så kunnet mærke skaden næsten med det samme. Jeg havde tilmeldt mig Etape Bornholm slut juli og frygtede, at jeg ikke kunne gennemføre den. Da jeg løber hos Kaas Running, blev jeg bekendt med en for mig ny behandlingsform RAH og tænkte, at det måtte prøves. Da behandlingen ikke kan skade på nogen måde, løb jeg ingen risiko ved at prøve. Behandlingen har været utrolig effektiv i forhold til min skade og jeg har kunnet gennemføre Etapen helt uden, at mærke det mindste til skaden, så jeg kan kun give min bedste anbefaling til RAH behandlingen hos Kaas Running, hvis jeg skulle få brug for skadesbehandling igen, vil jeg helt klart starte med at prøve RAH behandling.”

Søs Mark Hæstorp

2018

“Efter et års skadesforløb med diverse undersøgelser, hvile, fysioterapi, genoptræning mm., gik Dennis og jeg i gang med RAH behandling. Efter to ganges behandling kunne jeg tage min første løbetur i 8 måneder.
RAH behandling har for mig kunnet løsne op i og omkring knæet på sådan en måde, som jeg ikke selv har været i stand til at kunne med udstrækning og foamroller. Dennis er en utrolig kompetent behandler og træner, som er der 110% for sine klienter.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Dennis og hans rare RAH-behandlinger!”

Nanna Renée Jensen

2018

“Jeg har løbet lidt her og der, men jeg er først begyndt at løbe regelmæssigt, efter jeg for et år siden startede hos Kaas Running. Jeg startede fordi jeg fik et opstartsprogram i julegave. Motivationen var ikke i top og jeg var lidt betuttet over, at skulle starte sammen med en masse toptunede løbere. Efter samtalen med Dennis og et par tirsdage med helt stille og rolige intervaller, var jeg mere tryg ved situationen og alle I andre løbere var jo bare utrolig søde og kom med opmuntrende bemærkninger.”

Nanna Blom

2018

“Prøvede for første gang RAH hos Dennis Kaas under etape Bornholm 2018. Halvvejs på 3. Etape fik jeg smerter i knæ og muskler omkring knæ. Fik en behandling og stik mod min egen forventning var smerterne næsten helt væk til 4. Etape. Og 5, helt væk. En vild oplevelse af en, for mig, helt ukendt metode.”

Jesper Lund

2018

“Jeg havde mange fordomme fra start, mest om min egen kunnen, men også om de dygtige løbere på holdet, at de nok ville synes jeg var klodset/en klods om benet, hvad skulle en dygtig træner som Dennis ville med mig på holdet, alle mulige fordomme , som totalt er manet til jorden – jeg har kun haft gode, fede og sjove oplevelser og så kan jeg vist mere end jeg tror.”

Lene Rander

2018

“Den tykke achillessene:
Fik lavet en overbelastning i achillessenen og fik ondt i den efterfølgende. Efter 1 behandling med RAH gik det bedre – ikke så øm og den konstante smerter jeg havde gik væk. Fik 2. behandligen fordi den stadig var øm og der havde en optimale effekt.

Min svangsene betændelse i venstre fod:
En skade jeg virkelig har haft problemer med i Ca 2.5 år . Har været hos ortopæd i KBH og fået blokader 3 gang , men det kom hele tiden tilbage . Ved 2. RAH behandling kunne jeg mærkelig en bedring. Dog er det ikke fuldstændig væk – ved ikke om der skal flere behandling til.
Men konklusion er dog, at der ingen tvivl er om det hjælper .”

Dorthe Kok Madsen

2018

“Jeg er super glad for at være startet op hos Dennis, dels øger det motivationen og fastholder en til at komme afsted, uanset vejr og vind, og samtidig er det en tryghed når man som mig ikke har nogen løbe erfaring, at kunne få gode råd og vejledning.”

René Therkelsen

2018

“Er meget glad for at have startet hos Kaas Running. Tidligere har det været en sur pligt at løbe, nu glæder jeg mig til det og syntes det er rart. Har implementeret principperne i mine andre træninger og det er ikke nogen dårlig ide.”

Lasse Tranberg

2018

“2 uger før Etape Bornholm begyndte jeg, at få ondt i min lægmuskel grundet øgning af mit aktivitetsniveau i forbindelse med mit sommerferie job. Det føltes som om den var konstant spændt og det gav sådan en sitren og krampe lignende tilstand/fornemmelse. Jeg havde læst omkring RAH-behandling, og valgte derfor at skrive til Dennis. Dennis foreslog at denne type behandling kunne være nyttig for netop den situation jeg sad i. Han fortalte mig om hvordan det ville komme til at foregå, og jeg syntes det lød som en god ide, da jeg gerne ville være klar til at kunne løbe Etapen. Dennis kom ud med alt udstyret og begyndte at behandle. Det er super svært at beskrive hvad der skete, men straks efter Dennis allerede havde givet første behandling kunne jeg mærke en positiv forskel. Smerten/fornemmelsen jeg havde i læggen var ændret. Man er altid lidt skeptisk i starten overfor noget nyt. Men allerede efter kort tid havde jeg effekt af behandlingen. Disse behandlinger har gjort at jeg fik fjernet min overbelastning, og dermed var i stand til at løbe Etapen. Jeg er positivt overrasket, og kan kun komme med kæmpe anbefalinger herfra.”

Annberrit Olsen

2018

“Jeg har fået RAH behandling i forbindelse med nogle hofteproblemer. Selve behandlingen var hverken ubehagelig eller smertefuld og meget fokuseret i forhold til mine smerter. Efter behandlingen oplevede jeg en umiddelbar lindring – hvor selve smerten var væk og erstattet af en følelse af, at der var sket en positiv “bevægelse” i området. Efter to uger har jeg stadig ikke smerter som før behandlingen – og sammen med anbefaling af øvelser, har det haft en positiv effekt på min hofte og dermed mit løb.”

Lotte Helms

2018

“Jeg sætter stor pris på tirsdagens Intervaltræning som på alle måder er berigende, dels har man mulighed for at udfordre sig selv løbemæssigt og samtidigt er der en super god stemning på holdet hvor man får en følelse af at der er plads til alle uanset hvilket niveau man løber på.”

Tanja Therkelsen

2018

“At starte i træningsforløb hos Kaas Running er noget af de bedste jeg har gjort for mig selv længe. Efter de første 12 uger var det klart at jeg skulle forsætte forløbet. Dennis er utrolig dygtig at få det bedste frem i dig som løber og på dit niveau. Jeg har fået styr på mine skader og en bedre forståelse af min løbekrop og hvordan jeg fungerer. Har også fået bedre struktur i min træning og glæder mig hver gang jeg skal på min løbetur eller interval som jeg også er begyndt at holde af. Kan klart anbefale Kaas Running.”

Vivi Kjærsgaard

2018

“TUSIND TAK for en sjov og uforglemmelig løberejse/ forløb hos dig. Du kan virkelig dit kram og du er virkelig dygtig til at se den enkelte løber. Du har lært mig rigtig meget på de her 24 uger, om bla løbestil og om hvor vigtig restitution er. Jeg har kunnet løbe uden smerter i hoften og det var et af mine vigtigste mål. Tak fordi du tror på mig, når jeg stiller op til løb og fordi du altid hepper så “højt”. FANTASTISK!”

Ditte Lintrup Sørensen, Rønne

2017

“At starte med at løbe hos Kaas Running er den bedste gave og investering jeg har givet mig selv :)”

Malene C. Jensen, Rønne

2017

“Tak til Dennis Kaas (Kaas Running) for, at have sat skub i min løbeglæde igen :)”

Søs Hæstorp, Rønne

2017

“Ved at vælge et personligt træningsforløb i Kaas Running har jeg som løbe-nybegynder fundet den motivation og styrke, der skulle til, for at jeg kunne holde fast i løbet og lære at nyde det. Min træner,Dennis Kaas, har helt fra starten lavet personlige, strukturerede og veltilrettelagte træningsprogrammer til mig, der nemt kunne justeres, hvis det var brug for det. Uge efter uge har jeg mærket store fremskridt og Dennis har hele tiden været motiverende, og opbakkende og dermed givet mig troen på at jeg kan. Det løbefællesskab og den læbeglæde jeg har mødt i Kaas Running er helt unikt og der er plads til alle! Så hvis du har svært ved at finde motivationen til at komme igang med eller fastholde at løbe, kan jeg varmt anbefale et personligt træningsforløb i Kaas Running”

Louise Juel Pedersen, Rønne

2017

“Anbefaling (-; Jeg var efter lang tids løb i lokal klub, kommet der til hvor jeg ikke synes jeg udviklede mig som løber og synes jeg havde mistet gejsten. Jeg valgte derfor at kontakte Kaas Running/ Dennis hvilket nok er det bedste jeg længe har gjort for mig selv. Qua et veltilrettelagt personligt løbeprogram har jeg igen fundet motivationen og kan mærke en betydelig udvikling i både løbestil, mængde og hastighed. Og det er det jeg ønskede mig (-; Har valgt at forlænge mit forløb, da jeg ønsker at se om jeg kan nå, et for mig max niveau og så også fordi man bliver lidt afhængig.”

Lene Storm, Rønne

2017

“Hvorfor Kaas Running?

-Fordi jeg med et forløb hos Kaas Running tilbydes en individuel løsning der er tilpasset min fysik, mine aktivitetsønsker og løbedrømme samt ikke mindst en struktur der støtter en hjerne der endnu er under opbygning ovenpå en alvorlig stressnedsmeltning i 2013.

I sommeren 2016, efter endnu en periode uden overskud eller lyst til motion og mindst 10 kilo for tung, kontaktede jeg Dennis for en aftale om et individuelt træningsprogram.

Målet blev først og fremmest at finde lysten til at løbe igen. –Sekundært at tilfredsstille mit behov for at præstere.

Med et program fra Kaas Running løber jeg ikke efter antal kilometer men på antal minutter.

Det har betydet at jeg har kunnet slippe jagten på løbekilometer og skubbe ambitionerne om hastighed i baggrunden og i stedet fokusere på at løbe der hvor jeg synes det er sjovt at løbe- på kryds og tværs på små singletracks imellem de store stier.

Programmet har tilbudt en struktur i min træning. Min hjerne skal ikke diskutere med min krop. Jeg skal ikke selv beslutte hvornår og hvor meget jeg skal løbe- det beskriver programmet, og det følger jeg- på minuttet! -Fordi det virker for mig og fordi jeg mærker min krop tager godt imod ikke at blive presset ud over kanten som før.

Løbeglæden er tilbage- ambitionerne så småt på vej.

Der er fortsat dage hvor trætheden er nærmest uoverkommelig. Men jeg accepterer min krops signaler. Jeg kommer afsted og løber efter dagsformen og jeg har mere energi når jeg kommer hjem OG… -Jeg har nu lyst og overskud til mere fysisk træning! -Så er det jo bare bonus at mit løbeprogram levner plads til min Mountainbike og min racercykel. Jeg løber hverken mere eller mindre end mit program tilskriver, men jeg sniger et cykelpas ind indimellem.

I skrivende stund er jeg i gang med mit andet forløb, og jeg kan 7-9-13 stadigvæk følge med både fysisk og psykisk og jeg tror på en lang fremtid med løb- Tak.”

Sanna Elisabeth Nielsen, Rønne

2016-2017

“Hos Kaas Running finder man en fantastisk stemning og opbakning til fællestræning, i sparringsgrupper på de sociale medier og via direkte/personlig kontakt til Dennis. Man føler sig velkommen, og ens ønske og mål for træningen bliver behandlet seriøst og professionelt, uanset om man løber på motions-eller konkurrenceniveau. Dennis formår at give “sine” løbere følelsen af at være en del af et hold, selvom alle har individuelle træningsprogrammer og forskellige mål. Det er meget motiverende! Jeg har netop afsluttet mit første forløb hos Kaas Running, hvor jeg vha struktur, opbakning og kompetent vejledning nåede mit træningsmål. Glæder mig til at fastholde træningen, sætte nye mål, og vil til hver en tid vælge Kaas Running, næste gang jeg skal gennemgå et personligt træningsforløb!”

Rikke Holm Larsen, Nexø

2017

“Jeg er nok en af dem, der har ment at en personlig træner er lige lovlig overkilled, når man er motionsløber med stort M, komfortløber med stort K og hader at presse sig selv. Jeg lod mig dog ”lokke” og er så glad for det. Har fået struktur i træningen, har forbedret løbestilen, og har øget lysten til løbe hurtigt eller i hvert fald hurtigere. At være en del af fællesskabet i Kaas Running er en fornøjelse. Her er plads til alle og alle føler sig som noget særligt fordi Dennis forstår at se og ikke mindst lytte til den enkelte løber. På et tidspunkt i et træningsforløb, fik jeg et knæ, der brokkede sig lidt ved intervaltræningen. Straks tilpassede Dennis programmet og tilføjede tilmed nogle øvelser, der styrker knæet. Dermed kunne jeg fortsætte programmet, stort set uændret. Dennis´ kombination af faglige og menneskelige egenskaber er unik. Prøv det…”

Helle Mogensen, Gudhjem

2016-2017

“Som relativ ny i løbets univers, har det været super fedt at være en del af Kaas Running. Her har jeg både mødt en masse andre løbeglade mennesker og ikke mindst mødt Dennis som har givet mig en masse redskaber til at blive en bedre løber. Det har været et super godt forløb som jeg godt kan anbefale alle andre der har lyst til at blive en bedre løber, uanset startniveau. Fællesskabet er unikt fordi det er bygget op om glæden ved løb og ikke et specifikt mål”

Marie Frostholm Jensen, Nexø

2017

“I 2016 gik jeg helt i stå med mit løb pga. to operationer i knæet i henholdsvis april og maj måned. Ved juletid så jeg et tilbud fra Kaas Running og tænkte, at måske kunne det hjælpe mig med at komme igang igen? Nu har jeg været igang i tre måneder og har rykket mig fra 20 minutters “snegle”løb til 40 minutters regulær løb og det er takket være Dennis´guidning og grundige arbejde med mig som løber. Det har været super fedt at have ham som sparringspartner og vigtigt for mig, at han har holdt mig i ørene og givet mig gode råd”

Kim Clausen, Rønne

2017

“Min træning har ikke kun været OK…
Mine træningsprogrammer har nemlig givet mig et bedre indblik i, hvordan en ordentlig træning hænger sammen. Derudover kan jeg også se, at min træning bærer stor frugt.?”

Mads Windahl Kofoed, Rønne

2017

“Har fået lysten til at løbe og lege med løb igen. Fællestræningen er guld værd for mig fordi det emmer af fællesskab samtidig med det er tilpasset til hver enkelt. Det at vi kan lege sammen uagtet hvilket tempo der løbes i er det der betyder noget for mig?”

Hanne Vesth, Rønne

2016-2017

“Da jeg valgte et personligt træningsprogram var det af 3 årsager. Jeg ville udfordre mig selv, jeg ville være realistisk og jeg ville gøre noget kun for mig. At gennemgå et personligt træningsforløb hos Dennis Kaas har givet mig alt det et sådant bør indebære. Struktur, fremgang, målrettethed, og ikke mindst jeg ramte muren og kom over den. Jeg havde et mål. Jeg ville gennemføre et marathon. Under kyndig vejledning røg jeg i løbeskoene Og kom igennem et træningsforløb som har lært mig meget. Muren findes også i træningspas, dårligt vejr kan der altid løbes i, og motivation kræver justeringer og opmuntring. 14 dage før min marathon debut fik jeg ondt i knæene. Træningen blev straks justeret og på dagen kom jeg igennem og blev bornholms mester i marathon. Min træner stod ved alle poster og justerede væske og madindtag. Med tårer i øjnene kom jeg over målstregen. Stolt og tilfreds. Havde 3 uger efter hvor kroppen var træt, men fik opmuntring og støtte og i januar kom jeg igennem mit halvmarathon i trail. Forløbet har givet mig troen på, at man kan det man vil, med den rette træner. Jeg kan kun anbefale Dennis Kaas da han tager udgangspunkt i præcis den løber man er og er realistisk og positiv. Forløbet har givet mig så meget, at jeg har valgt at købe et nyt, denne gang bliver fokus på korte hurtige distancer, jeg glæder mig til en ny rejse med alt hvad det byder af op og nedture.”

Tanja Christina Hulgaard Petersen, Rønne

2016-2017

“Jeg har de seneste 15-20 år startet med at løbe virkelig mange gange, men jeg har hver eneste gang mistet motivationen efter ganske kort tid. Jeg har altid været alt for hurtig til at finde på undskyldninger for hvorfor jeg ikke behøvede at løbe den dag jeg havde påtænkt, og hurtigt gik jeg så helt i stå.
Efter at ha’ fulgt et par løbere fra Kaas Running fra sidelinjen et par år, fik jeg i december ’16 taget mig mod til at skrive til Dennis. Jeg fandt hurtigt ud af, at det var det helt rigtige for mig at få Dennis som personlig træner, og jeg har ikke fortrudt det et eneste sekund! Jeg glæder mig hver gang til at jeg skal ud at løbe, og ikke mindst til fællestræningerne, hvor vi løber sammen trods vidt forskellige niveauer. Dennis er super dygtig, motiverende og inspirerende, og alle løbere i Kaas Running har taget godt imod mig.
Dennis tager udgangspunkt i den enkelte løbers niveau, og planlægger et forløb der er specielt tilpasset den enkelte.
At være løber i Kaas Running kan varmt anbefales, og bare følelsen af at være en del af et hold, er motiverende i sig selv.”

Fie Linhardt Johannesen, Nexø

2017

“Jeg kan på det varmeste anbefalede et løbeforløb hos Dennis. Du får en dedikeret træner der laver et program specielt til dig, som tager udgangspunkt i din nuværende form (eller mangel på samme) og dine mål. Og han formår at skabe et super godt fællesskab mellem alle løberene der deltager i et forløb. Både ved fællestræninger og til konkurrencer. Helt unikt.
Jeg kom selv til Dennis som en uerfaren løber. Jeg havde mål, men viste ikke hvordan jeg skulle opnå dem.
Jeg har fået struktur i min træning og mærket en kæmpe fremgang i form, løbestil, og måden at træne på. Jeg har ingen skader haft selvom jeg er nu løber ca 100 km mere om måneden.
Jeg er i mit andet forløb og det tredje er allerede planlagt.
Men en ting der der går forud for alt, er at alle kan være med uanset hvilke mål og form man er i.”

Jesper Lund, Rønne

2016-2017

“Jeg vil på det varmeste anbefale Dennis Kaas – Kaas Running hvis i ønsker at komme i form med løbetræning.

Som 45 årig startede jeg som motionsløber med at løbetræne – alene og ikke særlig struktureret – hvor jeg deltog i løb på 5 og 10 km.

Efter en større hjerteoperation 4 år efter traf jeg den beslutning at jeg ville tilbage i samme løbeform – ikke mindst for at styrke mit hjerte.

Mit mål var at løbe 5 km. uden at holde pause hvilket jeg med målrettet træning nu har nået. Mit næste mål er at jeg kommer til at løbe 10 km. uden pause og jeg er godt på vej.

Det er aldrig for sent at starte med at løbetræne. Jeg løber 3 gange om ugen og kan løbe når det passer med mit travle program.

Dennis har vist mig vejen, har støttet mig i mit mål og ikke mindst lagt et struktureret program med udgangspunkt i min puls..”

Betina Haagensen, Hasle

2016-2017

“Kan varmt anbefale Kaas Running. Dennis Kaas træner på en utrolig engageret og motiverende måde. Han tager udgangspunkt i den enkelte løber og trækker på sin store erfaring med løbere på alle niveauer!””

Andreas Blom, Rønne

2016-2017

“Er bare så fedt. ALTID positive kommentarer uanset om det kunne være bedre. Det bliver taget hensyn til ens fysik/ evt. skader. Tak for et super forløb”

Anette Susanne Bidstrup, Rønne

2016-2017

“Kom og vær med i løbefesten!
Kan KLART anbefale Dennis og Kaas Running! Jeg er vildt imponeret over såvel fagligheden som engagementet – og jeg var absolut ikke en “believer” hvad angår løbeprogrammer. Jeg er omvendt!
Det fede ved netop denne træning – og ikke mindst træner – er, at der er plads til alle – og uanset hvad dit mål er, så giver træningen plads til såvel individuelt fokus som fælles træningspas.”

Lotte Helms, Rønne

2016-2017

“Hvis du går med tanken om at komme igang med at løbe, blive en bedre løber, eller har et helt andet ønske med din løbetræning, så vil jeg på det varmeste anbefale jer at tage kontakt til Dennis Kaas.
Han er super dygtig, enormt engageret, og så kan han bare få noget frem i dig, som du ikke selv troede du havde!…”

Nadia Thorius, Nexø

2016-2017

“I løbet af mit samarbejde med Dennis har jeg opnået utrolig store præstationsmæssige forbedringer, hvilket jeg tilskriver hans strukturerede tilgang til træning og hans evne til at vælge en retning han tror virker og så holde fast i den strategi. Der ud over er Dennis rigtig god til at tage individuelle hensyn, samt at tilpasse træningen hvis der opstår uforudsete udfordringer. Jeg har gennem samarbejdet forbedret min evne til at være meget målrettet og fokuseret, hvilket er altafgørende for at udvikle sig fysisk og mentalt.”

Tanja Ravnholt, København

2011-2015Lang sprint og mellemdistance, og bl.a. en 4. plads ved DM på 400 m.

“Dennis har været en god træner med sin store erfaring, har lavet programmer specifikt tilpasset mine mål, aktuelle form og fysiske udvikling. Programmerne er løbende blevet justeret i forhold til mine tider og fremgang. I perioder med småskader er programmet ligeledes blevet tilpasset så jeg hurtigst muligt er blevet klar igen, og bevaret grundformen. Har jeg været i tvivl om noget eller syntes det ikke har fungeret efter planen, har Dennis lyttet og givet gode råd og vejledning.”

Malte Boss, Rønne

2015Mellem- og langdistance, og bl.a. vinder af børne-/ungdomsklassen ved flere lokale motionsløb på Sjælland

“Motivation, personlig udvikling, ingen “hokus-pokus”. Det er sådan, jeg vil beskrive Dennis’ træning. Efter 4 års samarbejde er det næsten nemmere at spørge, hvad jeg ikke har fået ud af det, end hvad jeg har. Træningsprogrammerne er både hårde, sjove, lærerige og ikke mindst motiverende. Jeg har igennem hele forløbet følt, at jeg “bare” skulle følge programmet for at opnå mine mål, og det har virket! Noget af det bedste ved programmerne har været, at det hele har givet mening, fordi alle løbeture, intervaller og øvelser er blevet forklaret af Dennis, som er meget kompetent.”

Emma O. Sørensen, Rønne

2011-2015Mellemdistance, og bl.a. en 4. plads på 800 m. ved de danske ungdomsmesterskaber

“Jeg havde fornøjelsen af at have Dennis Kaas som træner i en periode på lidt over 2 år. På den korte tid opnåede jeg bl.a. tre master guldmedaljer og en 5. plads ved Masters EM – i alle tilfælde som mellemdistanceløber. Jeg har sjældent oplevet en mere engageret, analytisk og passioneret indstilling til løb og løbere, som i perioden med Dennis Kaas som personlig træner.
Så…uden at overdrive: fulgte vi hans træningsprogrammer, så var der garanti for progression og flere af os stod pludselig med nationale mesterskabsmedaljer om halsen og var med til internationale stævner, hvor vi repræsenterede vores land. Jeg kan varmt anbefale Dennis Kaas og hans løbeprogrammer, hvis du vil progression og oplevelser med dit løb.”

Teddy Hansen, Rønne

2013-2015Mellemdistance, og bl.a. dansk mester på 800 m. og 1500 m. i master 45, samt deltager ved Master EM på 800 m.

“Jeg havde talent for at løbe, men resultater skabes ikke kun af talent, men af træning. Man kan have alt det talent, man vil, men hvis man træner forkert, når man ikke langt. Det nåede langt. Jeg trænede rigtigt. Men alt æren for træning skal tilfalde Dennis Kaas. Det eneste jeg gjorde var at bevæge benene. Dennis er den bedste træner. Jeg kan på alle måder anbefale ham, hvis jeg skulle starte til løb, var han den første jeg ville skrive til for hjælp til træning. Han ved, hvad han laver og han har hjertet med. Køb et træningsprogram af ham idag, følg det og du løber allerede hurtigere om 14 dage.”

Sebastian Bærnthsen, Rønne

2011-2015Langdistance, og bl.a. medaljetager ved flere danske ungdomsmesterskaber, samt landsholdsløber ved NM Cross

“Dennis har været min personlige træner igennem flere år. Han har lagt et kæmpe arbejde og hundredevis af timer i mig og min træning, og sammen har vi opnået en masse fantastiske resultater. Jeg er overbevist om, at Dennis’ store engagement og fokus på hvordan jeg havde det både på – og udenfor løbebanen, er årsagen til, at jeg har opnået så flotte resultater og fået store oplevelser, såsom en lang række danske mesterskaber og landsholdsudtagelser.”

Line Køhlert, København

2008-2013Lang sprint og mellemdistance, og bl.a. flere gange dansk ungdomsmester, medaljetager ved danske seniormesterskaber, og landsholdsløber på 400 m.

“Jeg fik løbeprogrammer fra Dennis Kaas gennem flere år, og jeg var rigtig glad for dem. Jeg fik hurtigt fremgang indenfor mit løberi, da jeg begyndte på programmerne. Jeg kan klart anbefale at få løbeprogrammer fra Dennis Kaas, da han virkelig sætter sig ind i den enkelte løbers situation og bare gør sit arbejde rigtig godt.”

Josephine Mortensen, Rønne

2010-2011Mellem- og langdistance, og bl.a. medaljetager ved Østdanske mesterskaber og Vinterturneringen for ungdom

“Jeg har altid holdt af at løbe. Mest for “sjov” og for helbredets skyld. I en alder af 45 år havde jeg løbet ca. 15 maratonløb og også været lige under de 3 timer nogle gange. På det tidspunkt fik jeg mulighed for at prøve intervaltræning sammen med en gruppe løbere, som Dennis Kaas trænede. Gruppen bestod især af unge talenter, men Dennis lod også ældre og mere erfarne løbere komme med til en ugentlig intervaltræning. Udover at få kontakt til en flok dedikerede mennesker med en fælles glæde ved at løbe, fik jeg også øjnene op for en helt anden tilgang til løbetræning, end jeg hidtil selv havde haft. Dennis inspirerede mig og gav mig lyst og idéer til at træne mere struktureret og målrettet. Jeg var forbavset over, hvor meget jeg – trods min relativt høje alder – formåede at udvikle mig. Dels blev træningspassene sjovere. Men mine tider blev også væsentligt forbedret, både på kort-, mellem- og langdistancer. Indenfor det første år efter mødet med Dennis og hans løbegruppe deltog jeg i VM i halvmaraton i København samt Copenhagen Maraton og et maratonløb i Østrig. Dennis gav gode råd og idéer til at disponere løbene, og resultaterne udeblev ikke. Jeg satte PR på både hel- og halvdistancen. Jeg løb halvmaraton på 1:16:40 – en forbedring af mit hidtil bedste resultat på ca. 7 minutter. Jeg løb begge maratonløb på lige omkring 2:46 – en forbedring af mit hidtil bedste resultat på mere end 10 minutter. Fremfor alt er min glæde ved at løbe blevet forøget af de idéer til træning, jeg har fået af Dennis.”

Martin Preisz Gravesen, Thorshavn

2014-2017
Langdistance, og bl.a. deltager ved de europæiske politimesterskaber på maraton.

“Dennis sørgede for at jeg kunne udvikle mig som løber og blive hurtigere og mere langtidsholdbar ved at anskaffe en super løbe gruppe, via Facebook, som kunne matche mig. Det var så fedt og dejligt vi var nogle stykker som kunne bruge hinanden og blive bedre.

Jeg løb på et tidspunkt ind i min første seriøse skade – lysken. Det forhindrede træningen og planlægningen af min konkurrence periode, og vi skulle bruge et længere forløb med behandling i Fysioform og Din Sportsmassage, og vores træning skulle totalt ændres. Det var en frustrerende tid, men træningerne fik Dennis hurtig styr på og vi fik klaret det hurtigt, og jeg kom tilbage i en forrygende form..

Turen til DN Gallan Youth (Diamond League for voksne) glemmer jeg aldrig. Det var noget ekstra/større at være afsted med sin træner og ingen andre. Jeg var ligesom i centrum og der skulle ikke tænkes på andres præstationer den weekend.

Man kan diskutere min 1500 meter, men selve oplevelsen at sidde på det stadion var surrealistisk…melodien, banen og tribunen – genialt.

Men jeg kan tage fat i så mange flere oplevelser. Hvis jeg bare kunne spole tiden tilbage, så havde jeg gjort det og kæmpet mig til større oplevelser, og længere op i ranglisten.”

Jeppe “Djemba” Friis, Aakirkeby

2010-2013
Mellemdistance, og bl.a. deltager ved DN Galan Youth, samt dansk ungdomsmester på 1500 m. indendørs

“Jeg havde den ære at have Dennis Kaas, som min sprint træner i en årrække .Og det var et rigtig godt samarbejde. Med Dennis som træner og programlægger fik jeg et træningsprogram som var perfekt struktureret til mig og min hverdag, samt mine mål inde for sporten. Jeg havde en meget travl hverdag, og havde meget at se til ud over min træning, men med Dennis hjælp og overblik lykkes det at få til 5-6 trænings pas ind på en uge. Ud over at have en mase viden inde for løb er Dennis også god til at vise interesse for en ikke bare som udøver men også som menneske, og er god til at vise at han vil en. Så i det år jeg havde Dennis som træner så jeg ham ikke bare som en træner men også som en god ven og det synes jeg bare gøre vores samarbejde endnu bedre. Dennis forventer også noget af sine udøver, da han ligger meget tid i sine programmer og derfor har han også en forventning til at man følger det program man har fået , som han selv ville sige ”Gør han det ikke for sjov” hvilket jeg også synes var meget motiverende i vores samarbejde.”

Michael Trasborg, Aarhus

2010-2012
Lang sprint, og bl.a. mangefoldig deltager ved DMU og DM på 400 m.

“Dennis er en særdeles kompetent træner og havde fornøjelsen af at have ham som min løbetræner i en længere periode i forbindelse med min triathlon træning. Dennis er utroligt passioneret omkring det han gør, og den personlige tilstedeværelse er med til at gøre en kæmpe forskel for atleten. Dennis varetog min tekniske løbetræning og min intensitettræning som gav mig et kæmpe udbytte. Kan varmt anbefale Dennis som din løbetræner”

Michael Strøm, København

2013-2014
Langdistance, duathlon og triathlon, og bl.a. nr. 3 i mænd 25-29 år ved KMD Challenge Copenhagen 2011

“Organiseret, gennemtænkt og grundigt planlagt”, det er det jeg kommer til at tænke på når jeg tænker på mine træningsprogrammer og den tid jeg var en del af Kaas Running. Jeg har nydt så meget at være del af et så motiverende hold. Vi fik at vide hvorfor vi lavede den slags træning som vi gjorde, og også præcis hvordan den skulle gøres. Jeg vil altid være min træner taknemmelig for alt det arbejde han har gjort for mig – og jeg er sikker på at det har været en stor grund til hvor meget jeg stadig elsker at træne.”

Christina Orina, København

2011-2012
Lang sprint og mellemdistance, og bl.a. medaljetager på 4 x 400 m. stafet ved de danske mesterskaber

“Dennis har i sit arbejde som personlig træner for mig vist stort angegement, og han har formået at hjælpe mig til at nå mine mål. Jeg har i mit arbejde med Dennis udviklet mig rigtig meget – ikke kun med hensyn til det sportslige men også på det personlige plan. Dennis er et meget positivt menneske, der ser det enkelte individ, og han har tilpasset træningen, så den har passet til netop mig og mine behov. Derudover er han meget reflekterende i sit arbejde, og det har givet mig en dynamisk udvikling som atlet. Jeg har aldrig været så motiveret for at træne, som da jeg arbejdede med Dennis. Han formår at gøre træningen sjov, varieret og effektiv. Jeg vil stærkt anbefale Dennis som træner, og ønsker ham alt godt fremover!”

Maja Lind Ovesen, Holte

2009-2010
Mellem- og langdistance, og bl.a. medaljetager ved Østdanske mesterskaber og Vinterturneringen for ungdom

“Dennis har, for mig, været en dedikeret træner, som har en stor passion for løbetræning. Han er opmærksom på den enkelte udøvers ve og vel. Dennis´ træning er tilpasset den enkelte udøvers behov og kunnen. Jeg havde løbet nogle år før jeg fik Dennis som træner og havde på det tidspunkt aldrig overvejet, at tekniktræning og styrketræning skulle være en del af min løbetræning. Langsomt blev det dog implementeret i mit træningsprogram fra Dennis, og jeg føler jeg har haft stor gavn af det, både i forhold til at løbe mere økonomisk, men også i forhold til at undgå skader. I forlængelse af at mindske risikoen for skader, understeger Dennis også vigtigheden af at lytte til sin krop og dermed undgå evt. overtræning. Jeg oplevede en markant formfremgang, da jeg fik Dennis som træner sammenlignet med da jeg “løb for mig selv”. Jeg har haft rigtig mange gode træningsstunder sammen med Dennis og bruger stadig, fem år efter, flere af hans træningsmetoder og principper overfor mine egne atleter, som jeg er træner for.”

Kasper Clausen, Aalborg

2009-2011
Mellemdistance, og bl.a. tidligere dansk ungseniormester på 1500 m. indendørs

Åbn chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start