Få et GRATIS tilbud på et personligt træningsforløb – udfyld spørgeskemaet! Tryk her

Hvorfor en personlig løbetræner?

R

For at hjælpe dig med at definere og nå dine mål

Træneren er uddannet i, og har erfaring med, at hjælpe løbere med at finde ud af, hvordan de skal nå deres mål. Enhver løber, der har et specifikt mål, kan nyde godt af en personlig træner, hvad enten det drejer sig om at komme i gang med at løbe, ”finde sig selv”, arbejde hen imod et bestemt tidsmål, eller måske deltage i et bestemt løb.

For at holde dig motiveret

Din træner kan hjælpe dig med at motivere dig i den daglige træning, og i sidste ende, forhåbentlig hjælpe dig til at blive hurtigere, eller mere udholdende, end du nogensinde troede muligt! Men som løber skal du vide, at resultaterne ikke kommer i løbet af nogle få uger eller måneder. Men tålmodighed lønner sig, og vejen til målet er fyldt med gode oplevelser.

For at få tips til ernærings- og energiindtagelse

Overordnet vejledning i forhold til kost- og energiindtagelse kan være en del af coaching oplevelsen. Mange løbere glemmer fx at prioritere, og optimere, deres væskeindtagelse i forbindelse med lange træningspas og konkurrencer, men også i forhold til restitutionstid er det vigtigt tænke over hvad man putter indenbords.

For at skabe struktur i din træning og undgå skader

Den strukturerede træningsplan vil omfatte træningspas af forskellige typer alt efter udgangspunkt, antal træningspas, og mål. Opvarmningsøvelser, core- og styrketræning, forslag til restitution, og vejledning til løbsdagen er alle emner der kunne være en del af et træningsforløb.

Dejligt at møde dig!

Løb er en individuel idrætsgren, som kan udøves næsten hvor som helst og når som helst, og på uendelig mange niveauer.

Hvad enten du er nybegynder, motionist, supermotionist, eliteløber, eller bare “dig selv”, så kan det være godt med et fornuftigt udgangspunkt i den daglige træning, ligesom det kan være rart at sparre med en der ser tingene lidt udefra.

Det er her at jeg, som din personlige løbetræner, kan være med til at gøre en forskel. Både i forhold til strukturering og tilrettelæggelse af træningen, men i lige så høj grad i forhold til alt det der er “uden om” – skadesforebyggelse, kost, påklædning, løberuter, etc.

Jeg har over 20 års erfaring i at lave træningsprogrammer til løbere på alle niveauer, det vil sige fra nybegynderen til landsholdsløberen, og på distancer op til maraton, og det vil være mig en fornøjelse, hvis jeg også kan hjælpe DIG.

Dennis Kaas

Ejer og Træner

Tjenester

Basis forløb

Dette forløb er for dig der er nystartet, på vej tilbage efter en skade, eller tidsmæssigt ikke har mulighed for at gennemgå et fuldt programforløb, men som alligevel ønsker struktur i træningen. Forløbet kan også bruges som opstart til et fuldt forløb.

Fuldt forløb

Dette forløb er for dig der ønsker struktur i træningen, og kan gennemgå et fuldt programforløb mod et, eller flere, specifikke mål.

Ekstra

Her kan du finde Kaas Running´s øvrige produkter.

Blog posts

Portræt af en Kaas Running løber – Gosa Tadesse Yirgu

Navn: Gosa Tadesse Yirgu Alder: 29 år Klub: Nyvest Løbet siden: 2008 Motiovation: Sundhedmæssigt og for at være en vinder. Jeg bliver motiveret når jeg ser etiopiske løbere vinder, og når jeg tænker på mit potentiale. Mål: At blive en kendt løber Antal ugentlige...

læs mere

Portræt af en Kaas Running løber – Kristoffer Helms Kjær

Navn: Kristoffer Alder: 17 Klub: Viking atletik Løbet siden: 2009 Motivation: Jeg løber fordi det er en god måde at få rørt sig på. Mål: Jeg skal klare etapen i en god tid. Antal pas om ugen: Jeg har 2 pas om ugen. Yndlings træningspas: 4 km er min yndlings. Kan godt...

læs mere

Portræt af en Kaas Running løber – Mathilde Helms Kjær

Navn: Mathilde Helms Kjær Alder: 19 år Klub/tilhørsforhold: Viking atletik og Kaas Running Løbet siden: Siden jeg var 7 år (2005) Motivation: Jeg synes det er fedt - og så er det den eneste sport jeg nogensinde har været god til Mål: Etape Bornholm (skal slå min mor),...

læs mere

Tilfredse løbere

"Har fået lysten til at løbe og lege med løb igen. Fællestræningen er guld værd for mig fordi det emmer af fællesskab samtidig med det er tilpasset til hver enkelt. Det at vi kan lege sammen uagtet hvilket tempo der løbes i er det der betyder noget for mig ?"

Hanne Vesth
Rønne

"Kan varmt anbefale Kaas Running. Dennis Kaas træner på en utrolig engageret og motiverende måde. Han tager udgangspunkt i den enkelte løber og trækker på sin store erfaring med løbere på alle niveauer!"

Andreas Blom
Rønne

"Min træning har ikke kun været OK... Mine træningsprogrammer har nemlig givet mig et bedre indblik i, hvordan en ordentlig træning hænger sammen. Derudover kan jeg også se, at min træning bærer stor frugt.?"

Mads Windahl Kofoed
Rønne

Åbn chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start