Hvorfor en personlig løbetræner?

R

For at hjælpe dig med at definere og nå dine mål

Træneren er uddannet i, og har erfaring med, at hjælpe løbere med at finde ud af, hvordan de skal nå deres mål. Enhver løber, der har et specifikt mål, kan nyde godt af en personlig træner, hvad enten det drejer sig om at komme i gang med at løbe, ”finde sig selv”, arbejde hen imod et bestemt tidsmål, eller måske deltage i et bestemt løb.

For at holde dig motiveret

Din træner kan hjælpe dig med at motivere dig i den daglige træning, og i sidste ende, forhåbentlig hjælpe dig til at blive hurtigere, eller mere udholdende, end du nogensinde troede muligt! Men som løber skal du vide, at resultaterne ikke kommer i løbet af nogle få uger eller måneder. Men tålmodighed lønner sig, og vejen til målet er fyldt med gode oplevelser.

For at få tips til ernærings- og energiindtagelse

Overordnet vejledning i forhold til kost- og energiindtagelse kan være en del af coaching oplevelsen. Mange løbere glemmer fx at prioritere, og optimere, deres væskeindtagelse i forbindelse med lange træningspas og konkurrencer, men også i forhold til restitutionstid er det vigtigt tænke over hvad man putter indenbords.

For at skabe struktur i din træning og undgå skader

Den strukturerede træningsplan vil omfatte træningspas af forskellige typer alt efter udgangspunkt, antal træningspas, og mål. Opvarmningsøvelser, core- og styrketræning, forslag til restitution, og vejledning til løbsdagen er alle emner der kunne være en del af et træningsforløb.

Dejligt at møde dig!

Løb er en individuel idrætsgren, som kan udøves næsten hvor som helst og når som helst, og på uendelig mange niveauer.

Hvad enten du er nybegynder, motionist, supermotionist, eliteløber, eller bare “dig selv”, så kan det være godt med et fornuftigt udgangspunkt i den daglige træning, ligesom det kan være rart at sparre med en der ser tingene lidt udefra.

Det er her at jeg, som din personlige løbetræner, kan være med til at gøre en forskel. Både i forhold til strukturering og tilrettelæggelse af træningen, men i lige så høj grad i forhold til alt det der er “uden om” – skadesforebyggelse, kost, påklædning, løberuter, etc.

Jeg har over 20 års erfaring i at lave træningsprogrammer til løbere på alle niveauer, det vil sige fra nybegynderen til landsholdsløberen, og på distancer op til maraton, og det vil være mig en fornøjelse, hvis jeg også kan hjælpe DIG.

Dennis Kaas

Ejer og Træner

Tjenester

Basis forløb

Dette forløb er for dig der er nystartet, på vej tilbage efter en skade, eller tidsmæssigt ikke har mulighed for at gennemgå et fuldt programforløb, men som alligevel ønsker struktur i træningen. Forløbet kan også bruges som opstart til et fuldt forløb.

Fuldt forløb

Dette forløb er for dig der ønsker struktur i træningen, og kan gennemgå et fuldt programforløb mod et, eller flere, specifikke mål.

Ekstra

Her kan du finde Kaas Running´s øvrige produkter.

Blog posts

Velkommen til to spændende løbere i Kaas Running

Kaas Running har for nylig fået æren af at lave træningsforløb til to særdeles spændende nye løbere. Debrom Adhanom, 24 år, og fra Eritrea. Debrom har påbegyndt sin løbekarriere i Danmark og har et par års løbeerfaring. Han er en dygtig Cross Country løber, og har...

læs mere

Tilfredse løbere

"Har fået lysten til at løbe og lege med løb igen. Fællestræningen er guld værd for mig fordi det emmer af fællesskab samtidig med det er tilpasset til hver enkelt. Det at vi kan lege sammen uagtet hvilket tempo der løbes i er det der betyder noget for mig ?"

Hanne Vesth
Rønne

"Kan varmt anbefale Kaas Running. Dennis Kaas træner på en utrolig engageret og motiverende måde. Han tager udgangspunkt i den enkelte løber og trækker på sin store erfaring med løbere på alle niveauer!"

Andreas Blom
Rønne

"Min træning har ikke kun været OK... Mine træningsprogrammer har nemlig givet mig et bedre indblik i, hvordan en ordentlig træning hænger sammen. Derudover kan jeg også se, at min træning bærer stor frugt.?"

Mads Windahl Kofoed
Rønne

Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start