Få et GRATIS tilbud på et personligt træningsforløb – udfyld spørgeskemaet! Tryk her

Hvorfor en personlig løbetræner?

R

For at hjælpe dig med at definere og nå dine mål

Træneren er uddannet i, og har erfaring med, at hjælpe løbere med at finde ud af, hvordan de skal nå deres mål. Enhver løber, der har et specifikt mål, kan nyde godt af en personlig træner, hvad enten det drejer sig om at komme i gang med at løbe, ”finde sig selv”, arbejde hen imod et bestemt tidsmål, eller måske deltage i et bestemt løb.

For at holde dig motiveret

Din træner kan hjælpe dig med at motivere dig i den daglige træning, og i sidste ende, forhåbentlig hjælpe dig til at blive hurtigere, eller mere udholdende, end du nogensinde troede muligt! Men som løber skal du vide, at resultaterne ikke kommer i løbet af nogle få uger eller måneder. Men tålmodighed lønner sig, og vejen til målet er fyldt med gode oplevelser.

For at få tips til ernærings- og energiindtagelse

Overordnet vejledning i forhold til kost- og energiindtagelse kan være en del af coaching oplevelsen. Mange løbere glemmer fx at prioritere, og optimere, deres væskeindtagelse i forbindelse med lange træningspas og konkurrencer, men også i forhold til restitutionstid er det vigtigt tænke over hvad man putter indenbords.

For at skabe struktur i din træning og undgå skader

Den strukturerede træningsplan vil omfatte træningspas af forskellige typer alt efter udgangspunkt, antal træningspas, og mål. Opvarmningsøvelser, core- og styrketræning, forslag til restitution, og vejledning til løbsdagen er alle emner der kunne være en del af et træningsforløb.

Dejligt at møde dig!

Løb er en individuel idrætsgren, som kan udøves næsten hvor som helst og når som helst, og på uendelig mange niveauer.

Hvad enten du er nybegynder, motionist, supermotionist, eliteløber, eller bare “dig selv”, så kan det være godt med et fornuftigt udgangspunkt i den daglige træning, ligesom det kan være rart at sparre med en der ser tingene lidt udefra.

Det er her at jeg, som din personlige løbetræner, kan være med til at gøre en forskel. Både i forhold til strukturering og tilrettelæggelse af træningen, men i lige så høj grad i forhold til alt det der er “uden om” – skadesforebyggelse, kost, påklædning, løberuter, etc.

Jeg har over 20 års erfaring i at lave træningsprogrammer til løbere på alle niveauer, det vil sige fra nybegynderen til landsholdsløberen, og på distancer op til maraton, og det vil være mig en fornøjelse, hvis jeg også kan hjælpe DIG.

Dennis Kaas

Ejer og Træner

Tjenester

Basis forløb

Dette forløb er for dig der er nystartet, på vej tilbage efter en skade, eller tidsmæssigt ikke har mulighed for at gennemgå et fuldt programforløb, men som alligevel ønsker struktur i træningen. Forløbet kan også bruges som opstart til et fuldt forløb.

Fuldt forløb

Dette forløb er for dig der ønsker struktur i træningen, og kan gennemgå et fuldt programforløb mod et, eller flere, specifikke mål.

Ekstra

Her kan du finde Kaas Running´s øvrige produkter.

Blog posts

Portræt af en Kaas Running løber – Søren Lund

Navn: Søren Lund Alder: 43 Klub: Ingen Løbet siden: Har aldrig løbet andet ind sporadisk i korte perioder - så første gang kontinuerligt er nu. Motivation: Fik er løbeforløb i julegave af mine sønner 😄 Og for at holde mig lidt i form. Mål: Da jeg fik/startede forløbet...

læs mere

Sommerferie i uge 31 og 32

Kaas Running holder ferie i uge 31 og 32, så i disse to uger er der lukket for bookinger. Jeg vil dog svare på henvendelser og checke mails indimellem ... Fortsat god sommer 🌞

læs mere

Certificeret RAH – manuel behandler

Nogle gange bliver jeg kontaktet af løbere, som har en aktuel skade, og ovenikøbet måske en skade som de har haft længe. I disse tilfælde bliver der tilrettelagt et “genoptræningsforløb”, men indimellem kan der være brug for noget “mere”. Som nycertificeret RAH –...

læs mere

Tilfredse løbere og kunder

"Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Dennis og hans rare RAH-behandlinger!"

Nanna Renée Jensen

"At starte med at løbe hos Kaas Running er den bedste gave og investering jeg har givet mig selv"

Malene C. Jensen

"Disse behandlinger har gjort at jeg fik fjernet min overbelastning, og dermed var i stand til at løbe Etapen. Jeg er positivt overrasket, og kan kun komme med kæmpe anbefalinger herfra."

Annberrit Olsen

"Jeg er super glad for at være startet op hos Dennis, dels øger det motivationen og fastholder en til at komme afsted, uanset vejr og vind, og samtidig er det en tryghed når man som mig ikke har nogen løbe erfaring, at kunne få gode råd og vejledning."

René Therkelsen

Åbn chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start